Megrendelem

A könyvek a legtöbb vitorlás szakbolt online és fizikai kínálatában megtalálhatóak.

Az alábbi boltokban mindenképp, szívesen ajánljuk figyelmetekbe: 

 

Vízvonal.hu

Gyerünk vitorlázni! – Gyakorlatias kézikönyv kezdő kalózoknak

Az a sanda gyanúm, ha a tankönyvek ilyenek lennének, a gyerekek szívesebben járnának suliba. Nagyon bírom, hogy az elkövető (bocs, szerző) nem nézi gyogyósnak a skacokat, hanem simán azt feltételezi, hogy értelmesek. Über Good! Az az ember érzése, hogy mindenre gondolt! Elmond mindent, mégsincs bő lére eresztve, így könnyen emészthető a tudomány. Kellemes, rajzos, vicces, aranyos, mégsem bugyuta. Csipázom! (Huszon sok év alatt, volt időm megfigyelni, hogy azok, akik egészen korán megismerkednek a vitorlázással, valahogy jobb felnőttekké válnak. Ügyelnek a környezetünkre, szeretik és tisztelik a természetet, és soha nem múlik el bennük a víz, és a vízi sportok szeretete. Számukra teljesen természetes, hogy érzik, tudják, ismerik az áramlatokat, észlelik a szél legapróbb változásait, amire azonnal tudják a megfelelő korrekciót. Beléjük ivódik, részükké válik a víz, mint nem természetes közegünk. Na, tőlük kell vagy lehet megtanulni jól vitorlázni, ugyanakkor őket nem érhetik utol soha, akik később kezdik el.)

 

Gyakorlatok kezdő kalózoknak

A ‘Gyerünk vitorlázni’ című könyv melléklete, társ kötete, melyben apuka lemérheti, hogy a csemete mit tanult a nyáron. 7-12 éves korosztály számára ajánlott feladatgyűjtemény, ahol minden a vitorlázásról szól, mégsem fújja cserepesre a szél a kölök száját és a térde sem lesz plezúros! Halzolás-rajzolás, borulás kezelés szárazon, keresztrejtvény, szókirakó……. Tök jó! Erről sem tudok rosszat mondani, pedig úgy akartam! Szellemes, kellemes, szórakoztató, matricás-ragasztgatós… Kitűnő ajándék a vitorlázással ismerkedő skacok számára, de feltétlenül a könyv részeként javasoljuk!

Kovys.hu:

Gyerünk vitorlázni! – Gyakorlatias kézikönyv kezdő kalózoknak

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet. Megmagyarázza a fogalmakat, bemutatja a manővereket, felkészít az indulás előtti teendőkre. A címlapon helyet hagytak csemeténk nevének – egyszóval ennek a könyvnek oda kell kerülnie minden 8-10 éves korában a vitorlázással ismerkedő kölyök kezébe. Garantáltan vitorlázni fognak hatvan évvel később is!

 

Gyakorlatok kezdő kalózoknak

Megjelent a Gyerünk vitorlázni! könyv társkötete, a könyvhöz tartozó munkafüzet is. A kötet színes, sokrétű feladványt és fejtörőt tartalmaz, melyek elsősorban a Gyerünk vitorlázni! könyv tartalmára kérdeznek rá. A feladatocskák különböző nehézségűek annak érdekében, hogy minden fiatal el tudjon mélyedni benne: kis színezési-rajzolási feladat mellett található benne keresztrejtvény, szókirakó, stb. A könyvecske közepén 4 oldalnyi matrica található, melyek helyes beragasztása még izgalmasabbá teszi a sokszor tényleg elgondolkodtató feladatokat.
Ezt a kiadvány is a Brit Királyi Jachtszövetség (RYA) kiadásában megjelenő, évek óta elismert és népszerű angol gyerekkönyv licensze alapján született meg.
A gyakorlókönyv a könyvhöz hasonlóan igényes kiadású, 36 színes oldalt + 4 oldal matricát tartalmaz.

Sailingbooks:

Gyerünk vitorlázni! – Gyakorlatias kézikönyv kezdő kalózoknak

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

 

Gyakorlatok kezdő kalózoknak

Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Maritime Hajósbolt:

Gyerünk vitorlázni! – Gyakorlatias kézikönyv kezdő kalózoknak

Gyakorlatias kézikönyv kezdő kalózoknak.Vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem!
A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet. Megmagyarázza a fogalmakat, bemutatja a manővereket, felkészít az indulás előtti teendőkre. A címlapon helyet hagytak csemeténk nevének – egyszóval ennek a könyvnek oda kell kerülnie minden 8-10 éves korában a vitorlázással ismerkedő kölyök kezébe. Garantáltan vitorlázni fognak hatvan évvel később is!

 

Gyakorlatok kezdő kalózoknak

A Gyerünk vitorlázni! gyerekeknek szóló könyv munkafüzete olyan kérdéseket tesz fel a vitorlázást tanuló gyerekeknek, amelyek megválaszolásához a Gyerünk vitorlázni! könyv anyagának ismerete, illetve gyakorlati ismeretek szükségesek. Egyes kérdésekre válaszokat kell írni, máshol a munkafüzet közepén található matricákból kell választani, és a helyes sorrendben kell beragasztani. A kisebbek több helyen kiszínezheti a vonalas képeket. További feladatok: keresztrejtvény és kvíz. A megoldások a hátsó oldalon találhatók. Ajánlott 7-12 éves korú gyerekeknek.

Jóhajó.hu

Gyerünk vitorlázni! – Gyakorlatias kézikönyv kezdő kalózoknak

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyv. A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg őket mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

 

Gyakorlatok kezdő kalózoknak

Munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv mellé. Tesztelhetjük vele tudásunkat.